Gebruik van persoonsgegevens op onze website

Morloff respecteert de privacy van alle bezoekers van haar website en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u aan ons verstrekt vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken uw gegevens om uw informatieverzoek of aanvraag te beantwoorden. Aanvragen, kennisdocumenten, nieuwsbrieven, ontvangstbevestigingen etc. worden vanuit direct per mail aan u verzonden. Dit gebeurt automatisch of handmatig.

Algemene verordening gegevensbescherming (AVG)

Uw gegevens worden met inachtneming van de bepalingen van de Algemene verordening gegevensbescherming door ons opgeslagen en verwerkt. Deze gegevens kunt u te allen tijde kosteloos via marcel@morloff.nl (laten) corrigeren, intrekken, opvragen of verwijderen. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om - vanuit al onze (digitale) uitingen - u uit te schrijven of uw gegevens aan te passen. Kunt u de mogelijkheid niet vinden of heeft u hulp nodig? Dan helpen wij u graag. U kunt ons telefonisch bereiken via 06 - 515 96 189.

Wij verwerken uitsluitend persoonsgegevens die rechtstreeks door u zijn verstrekt of waarvan bij opgave duidelijk is dat ze aan Morloff zijn verstrekt om te verwerken. Wij gebruiken dit voor onze dienstverlening. Op grond van de privacywetgeving heeft u ook het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens tegen onze verwerkingen van persoonsgegevens. U kunt hiervoor contact opnemen met de Autoriteit Persoonsgegevens.

Over mij

Mijn naam is Marcel van Langen. Ik ben werkzaam als freelancer. Een harde en eerlijke werker, met een passie voor doelgerichte oplossingen. Ik voer al jaren mooie klussen uit voor geweldige klanten. Mijn technische specialisaties zijn het Thinkwise platform, SQL Server en ColdFusion development.

Lees verder...
Diensten