Ondanks de constante zorg en aandacht die wij aan de samenstelling van de website van Morloff besteden, is het mogelijk dat de informatie die wordt gepubliceerd onvolledig of onjuist is.

De informatie op onze website wordt regelmatig aangevuld en wijzigingen kunnen te allen tijde zonder enige kennisgeving worden aangebracht. Wij sluiten alle aansprakelijkheid uit voor enigerlei directe of indirecte schade, van welke aard dan ook, die voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van onze website(s) of de tijdelijke) onmogelijkheid om de website te kunnen raadplegen.

Wij zijn ook niet aansprakelijk voor directe of indirecte schade die het gevolg is van het gebruik van informatie die via onze website(s) verkregen is. Een bezoeker mag geen auteursrechtelijk beschermde werken of andere hier opgeslagen informatie openbaar maken of verveelvoudigen zonder de toestemming van Morloff (ook niet via een eigen netwerk).

Over mij

Mijn naam is Marcel van Langen. Ik ben werkzaam als freelancer. Een harde en eerlijke werker, met een passie voor doelgerichte oplossingen. Ik voer al jaren mooie klussen uit voor geweldige klanten. Mijn technische specialisaties zijn het Thinkwise platform, SQL Server en ColdFusion development.

Lees verder...
Diensten