Thinkwise is een Nederlands softwarebedrijf en is leverancier van een eigen low-code software ontwikkelplatform waarmee eenvoudig en snel enterprise software gerealiseerd wordt. Sinds de oprichting is het bedrijf uitgegroeid tot een belangrijke speler op de enterprise software markt. Met Thinkwise moderniseert uw legacy software en realiseert flexibele toekomstbestendige software die met uw organisatie meegroeit en verandert.

Het Thinkwise platform is uniek. Het biedt de mogelijkheid om snel en effectief complexe bedrijfsprocessen te automatiseren. Morloff heeft veel ervaring met het Thinkwise platform. Zo heeft Morloff meegewerkt aan een project, waarbij een compleet en grootschalig legacy EPD systeem is omgezet naar het Thinkwise platform. Morloff heeft alle ervaring in huis om ook u te helpen bij het beschrijven en implementeren van uw bedrijfsprocessen in het Thinkwise platform. Vanzelfsprekend ben ik gecertificeerd als Thinkwise associate.


Nieuwsgierig geworden? Laat het me weten, ik hoor het graag! Je kunt altijd contact met mij opnemen.

Over mij

Mijn naam is Marcel van Langen. Ik ben werkzaam als freelancer. Een harde en eerlijke werker, met een passie voor doelgerichte oplossingen. Ik voer al jaren mooie klussen uit voor geweldige klanten. Mijn technische specialisaties zijn het Thinkwise platform, SQL Server en ColdFusion development.

Lees verder...
Diensten