ColdFusion (CFML) is een programmeertaal. Met ColdFusion koppel je websites aan databases en kan je dynamische webpagina’s maken. ColdFusion is gebaseerd op Java en wordt vooral gebruikt bij overheidsinstanties, voor web- en intranettoepassingen. ColdFusion is een ideale omgeving voor het realiseren van functionaliteit, en is enorm makkelijk te integreren met andere systemen.

Binnen Morloff werk ik al bijna 20 jaar met ColdFusion en de open source variant Lucee. Van kleinere projecten tot grootschalige projecten, ColdFusion is in veel gevallen de ideale omgeving. Morloff is vanzelfsprekend bekend met de meest gebruikte frameworks. Vanzelfsprekend ben ik ColdFusion Certified Developer. Naast nieuwbouwprojecten ben ik ook beschikbaar om op inhuurbasis bij te springen in lopende projecten.


Nieuwsgierig geworden? Laat het me weten, ik hoor het graag! Je kunt altijd contact met mij opnemen.

Over mij

Mijn naam is Marcel van Langen. Ik ben werkzaam als freelancer. Een harde en eerlijke werker, met een passie voor doelgerichte oplossingen. Ik voer al jaren mooie klussen uit voor geweldige klanten. Mijn technische specialisaties zijn het Thinkwise platform, SQL Server en ColdFusion development.

Lees verder...
Diensten