Portfolio

Morloff heeft diverse projecten uitgevoerd. Ons portfolio geeft een korte indruk van ons werk. Nieuwsgierig geworden? Morloff hoort graag van u. U vindt onze contactgegevens in het rechtermenu.

Leisure Boulevard

screenshot Leisure Boulevard

In samenwerking met Cragt heeft Morloff de geheel vernieuwde website van MidPoint Leisure Boulevard gerealiseerd. Deze website is volledig gebaseerd op ons CMS FRITZ. FRITZ biedt standaard mogelijkheden voor meertaligheid, image rotators, sociale media en mediaplanning. De website maakt intensief gebruik van de mogelijkheden van webservices, Railo, CSS en diverse Javascript libraries.

Zilliz

screenshot Zilliz

Zilliz is een compleet cliëntadministratiesysteem voor zorgboeren, ontwikkeld voor Landmerc. Het bevat functionaliteit voor onder andere registratie van overeenkomsten, aanwezigheid en productie. Het vormt de grondslag voor dagrapportages, declaraties, facturatie, nieuwsbrieven, rapportage en dossierbeheer. Het is een zeer uitgebreid systeem, volledig ontwikkeld in ColdFusion in combinatie met Railo, SQL Server en Fusebox.

Van der Oord Assurantiën

screenshot Ebrettipolis

Van der Oord Assurantiën geldt als specialist in de verzekeringsbranche. In opdracht van Prolific is Morloff betrokken geweest bij de realisatie van diverse websites, gericht op specifieke doelgroepen. De website Zekervoorzeker is een prijsvergelijker van verzekeringen en voor het verzekeren van Ebretti scooters. Verder is een tool ontwikkeld, waarmee betrokken garages via directe PDF integratie online Groene Kaarten kunnen aanmaken.

Van Dijk Bouw en Techniek

screenshot Van Dijk Bouw en Techniek

Namens topbedrijf Carlos Gallupa heeft Morloff de vernieuwe webshop voor Van Dijk Bouw en Techniek technisch gerealiseerd. Van Dijk Bouw en Techniek is leverancier van bouwmaterialen. Deze fraaie webshop bevat 80.000 producten en is nauw geïntegreerd met het CMS Chronick Business en met het ERP systeem van Van Dijk Bouw en Techniek. De webshop is volledig maatwerk ontwikkeld in ColdFusion, Railo en SQL Server.

Holland Geschenkpakket

screenshot Holland Geschenkpakket

Holland Geschenkpakket is dé webshop voor oer-Hollandse producten. De webshop is zeer uitgebreid. Morloff adviseert en begeleidt Holland Geschenkpakket op het gebied van sociale media en andere ICT mogelijkheden. Doelstelling is om online verkopen verder te verbeteren en bedrijfsprocessen verder te optimaliseren. Morloff realiseert hiertoe ook aanpassingen aan de webshops, die in samenwerking met Prolific zijn opgezet.

Golfschool Hitland

screenshot Golfschool Hitland

Golfschool Hitland verzorgt de oefen- en lesactiviteiten op het prachtige golfcomplex van Recreatieschap Hitland te Nieuwerkerk aan den IJssel. Morloff heeft de vernieuwde website mogen realiseren. Daarbij is gebruik gemaakt van het zeer gebruikersvriendelijke CMS FRITZ. Daarnaast heeft Morloff een planningstool mogen ontwerpen en realiseren, waarmee medewerkers en bezoekers zelf afspraken met professionals kunnen inplannen.

Electrolux

screenshot Electrolux

Electrolux is één van de wereldleiders op het gebied van huishoudelijke apparaten. Voor de afdeling Marketing heeft Morloff zeer uitgebreide aanpassingen gemaakt aan de SMART applicatie. Met SMART is Electrolux in staat om haar marketinguitgaven te managen en snel inzicht te krijgen in de status van marketingacties. SMART is volledig opgezet in ColdFusion, Fusebox en MySQL. Onderdeel is een koppeling met SAP voor de uitwisseling van factuurgegevens.

Beter bij de Boer

screenshot BeterBijdeBoer

Het project Beter bij de Boer is gericht op het beter toegankelijk maken van groene zorg. De basis van het project wordt gevormd door een zeer compleet en innovatief matchingsysteem waarbij vraag en aanbod van groene zorg bij elkaar wordt gebracht. Innovatief is o.a. het inzetten van bezoekersgedrag voor het voorspellen van de zorgvraag. Het project is in ColdFusion ontwikkeld en maakt intensief gebruik van componenten, objecten en webservices.

Over Morloff

Morloff ontwerpt en realiseert succesvolle webtoepassingen op het gebied van procesoptimalisatie, eCommerce en rapportage door de inzet van moderne webtechnieken, sociale media en zoekmachine optimalisatie.

over ons | diensten | portfolio | contact | route

naar website IJsmonster.nl naar website ICT intermediairs naar website marcelvanlangen.com

Twitter

Morloff

Cuneraweg 169a
3911 RH Rhenen

M +31 (0)6 - 515 96 189
W www.morloff.nl
E contactformulier

Morloff op Twitter Morloff op Facebook Morloff op LinkedIn Morloff via RSS