Morloff van start

17-02-2011 | Marcel van Langen | Morloff | startup, Morloff, oprichting

Na meer dan 10 jaar Prolific is het tijd voor een volgende stap. De afgelopen tijd was er een van gemengde gevoelens. Afscheid nemen van Prolific en de mensen is niet eenvoudig en valt zwaar, maar tegelijkertijd ook veel enthousiasme en hernieuwde energie om een nieuw bedrijf vorm te geven. En vandaag is het dan eindelijk zover: Morloff is officieel van start!

In de afgelopen 10 jaar heb ik met heel veel plezier mogen meebouwen aan het bedrijf Prolific. Gestart als paraplu voor mijn eigen freelance activiteiten, heb ik samen met Willem Jan Kortleve en Carl Bos (en in het verleden ook Frank van Eeken en Laurens Bloem) Prolific mogen uitbouwen tot een innovatief en succesvol ICT bedrijf. We hebben veel boeiende projecten voor leuke klanten mogen doen. Iets dat Prolific overigens tot op de dag van vandaag nog steeds doet.

Waarom dan vertrekken? Lastig uit te leggen zonder te vervallen in dooddoeners als "het was tijd voor iets nieuws". En toch is het juist dat. De behoefte om weer met een schone lei te beginnen, om zonder alle verplichtingen van een groeiend bedrijf weer bezig te zijn met inhoud, klant, behoefte. Weer alle aandacht te kunnen richten op het vinden van de optimale oplossing in het continue spanningsveld tussen budget en behoefte, wens en middelen, verandering en continuïteit.

Ik barst dan ook van de energie. Ik zie er naar uit om samen met bestaande en nieuwe enthousiaste klanten succesvolle projecten uit te voeren. Projecten die bol staan van creativiteit en innovatie. Die succesvol sociale media integreren binnen bedrijfsoplossingen. Die de gestelde doelen bereiken door optimaal gebruik te maken van de beschikbare middelen. Dat is mijn uitdaging voor 2011.

Over Morloff

Morloff ontwerpt en realiseert succesvolle webtoepassingen op het gebied van procesoptimalisatie, eCommerce en rapportage door de inzet van moderne webtechnieken, sociale media en zoekmachine optimalisatie.

over ons | diensten | portfolio | contact | route

naar website IJsmonster.nl naar website ICT intermediairs naar website marcelvanlangen.com

Twitter

Morloff

Cuneraweg 169a
3911 RH Rhenen

M +31 (0)6 - 515 96 189
W www.morloff.nl
E contactformulier

Morloff op Twitter Morloff op Facebook Morloff op LinkedIn Morloff via RSS