Nieuwe website Ikbeneenipad.nl gelanceerd

27-07-2011 | Marcel van Langen | iPad | apple, ipad, apps, appstore, reviews

Het zal bezoekers niet ontgaan zijn dat ik een fan ben van de iPad. Handzaam en hip. Maar het is de AppStore die de iPad tot een succesnummer maakt. Duizenden apps zijn beschikbaar. Op de website van Morloff kon je al een paar keer reviews lezen van apps voor de iPad. Nu heeft dit onderdeel een eigen website gekregen: IkbeneeniPad.nl. Snel kijken!

Eerste aanleiding waren de Google Analytics statistieken van deze website. Er bleken opvallend veel bezoekers deze website te bezoeken vanwege de artikelen over de iPad apps. In deze artikelen werden de leukste, beste, meest verrassende iPad apps besproken. Kennelijk bestaat er een grote behoefte aan dergelijke recensies.

Ik heb het idee doorgezet en er een eigen website van gemaakt. Vanaf heden te benaderen onder de eigenzinnige naam Ikbeneenipad.nl. De site is vanaf heden operationeel. Vanzelfsprekend is er nu nog niet zoveel informatie te vinden, maar dat zal in de aankomende tijd snel veranderen. Doelstelling is om wekelijks zo'n 3 tot 4 nieuwe recensies te plaatsen.

De website is gebaseerd op Morloff's eigen CMS FRITZ. Dit maakt het onderhoud en beheer van posts, bezoekers en reacties een fluitje van een cent. Niettemin kunnen er kinderziektes optreden. Ik hoor het dan ook graag als je opmerkingen, suggesties of natuurlijk complimenten hebt. En nu naar de website!

IkbeneeniPad.nl

Over Morloff

Morloff ontwerpt en realiseert succesvolle webtoepassingen op het gebied van procesoptimalisatie, eCommerce en rapportage door de inzet van moderne webtechnieken, sociale media en zoekmachine optimalisatie.

over ons | diensten | portfolio | contact | route

naar website IJsmonster.nl naar website ICT intermediairs naar website marcelvanlangen.com

Twitter

Morloff

Cuneraweg 169a
3911 RH Rhenen

M +31 (0)6 - 515 96 189
W www.morloff.nl
E contactformulier

Morloff op Twitter Morloff op Facebook Morloff op LinkedIn Morloff via RSS